Važno je očistiti medij filtera goriva

- Oct 11, 2017 -

Važno je očistiti filter za gorivo. Niz filtera za gorivo filtera je u plinovodu između pumpe za gorivo i dovoda kućišta gasa.

Uloga filtera za gorivo je da uključi gvožđe oksid u gorivo, prašinu, kao što je uklanjanje čvrstih ostataka, kako bi se sprečilo priključivanje sistema goriva (naročito mlaznica), smanjilo mehaničko habanje, kako bi se obezbedio stabilan rad motora, poboljšala pouzdanost struktura rezervoara za gorivo sastoji se od aluminijumske ljuske i stenta od nehrđajućeg čelika, stent je opremljen komponentama filtrovskog papira visoke efikasnosti, kao filter papira u obliku papučice radi povećanja područja cirkulacije, filter EFI se ne može koristiti sa karburator filter univerzalni. Pošto EFI filter često izdržava pritisak goriva od 200 ~ 300 kPa. Prema tome, opći zahtevi za jačinu pritiska filtera za dostizanje više od 500 kPa, filter karburatora ne može da odgovori zahtevima.

Mediji za filter goriva moraju biti zamenjeni svakih 30.000 kilometara. Ukoliko je sadržaj nečistoće goriva veliki, vozačka distanca treba smanjiti. Strelice na kućištu filtera za filter goriva ukazuju na smer protoka goriva, a prilikom ugradnje filtera za gorivo nije dozvoljeno da flip. Čak i ako radi kratko vrijeme u flip-u, mora se zameniti.


Related Products